Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare

Astăzi, la modă, predomină frumusețea feminină tendință naturalăcare atinge totul, de la culoarea părului la manichiură. Modelele cu nuanțe naturale de păr apar din ce în ce mai mult în fotografie în revistele lucioase - mai des cu părul deschis la culoare și maro închis, mai rar blond și roșu.

Ce tip de culoare se potrivește unui bărbat cu păr brun închis?

Părul brun închis este una dintre principalele nuanțe din paleta de culori castaniu. Unicitatea bărbatului cu păr brun-închis este în versatilitatea sa, deoarece culoarea obișnuită și soiurile sale sunt potrivite pentru orice tip de culoare al aspectului unei persoane - de la rece pal până la cald strălucitor.

Părul brun închis este o culoare a părului, a cărui fotografie poate fi văzută din ce în ce mai mult în imaginile vedetelor moderne, precum Kim Kardashian.

Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare

Cu toate acestea, coaforii și stilistii cred că arată cel mai avantajos pentru persoanele cu tenuri de măsline, tenuri întunecate sau trăsături ascuțite.

Bărbatul cu părul brun închis, în forma sa pură, se potrivește bine cu tipul de culoare de iarnă. În același timp, culoarea naturală a părului poate varia de la alb argintiu la negru albăstrui, dar nuanța pielii poate fi închisă sau albă ca zăpada - porțelan fără roșeață.

Ce stil de îmbrăcăminte se potrivește culorii?

Persoanele cu culoarea părului maro închis pot purta în siguranță haine nu numai în culori monocrome, ci și cum ar fi:

 • Ciocolata cu lapte.
 • Violet.
 • Cafea.
 • Galben.
 • Turcoaz.
 • Roz și nuanțele sale.
Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare
O fotografie cu culoarea părului maro închis este potrivită pentru a crea o imagine cu aspect natural.

Datorită unei game atât de bogate de culori combinate cu un bărbat cu păr brun-închis, este perfectă pentru direcții stilistice precum:

 • Minimalism.
 • Casual.
 • Retro.
 • Etno.
 • Clasic.

De asemenea, puteți experimenta stiluri grunge, militare sau romantice.

Combinând nuanța cu culoarea ochilor

Un bărbat cu păr brun-închis este combinat nu numai cu ochi căprui sau negri, așa cum se poate observa cel mai adesea în fotografiile din reviste.

Culoarea părului este combinată cu succes cu persoanele ale căror irisuri au următoarea nuanță:

 • Albastru stralucitor.
 • Smarald.
 • Verde bogat.

Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare

Nuanțele de maro închis sunt combinate cu culoarea ochilor, cum ar fi:

 • Verde. Cu această culoare a irisului, ar trebui să se acorde preferință tonurilor moi de păr brun: cupru, ciocolată cu lapte, aur sau grâu.
 • Maro... Orice nuanță a unei persoane cu păr brun se va potrivi cu astfel de ochi. Nuanțele de ciocolată, părul brun închis cu nuanțe aurii și castanul bogat vor arăta cel mai avantajos.
 • Cele gri. Proprietarii acestei culori de ochi pot folosi, de asemenea, nuanțe de păr brun închis la vopsirea părului. Frumusețea irisului va fi accentuată prin colorarea folosind tehnica shatush sau balayage.
 • Albastru. Pentru această opțiune, sunt potrivite nuanțele de păr brun închis rece sau irizat (maro cenușiu sau ciocolată neagră).

În acest caz, albul ochilor ar trebui să fie fără galben, dar alb pur.

Cine nu se potrivește cu umbra?

Părul brun închis este combinat cu aproape orice tip de culoare.Singurul lucru care trebuie respectat este îngrijirea adecvată a firelor colorate. Un bărbat cu părul brun închis va arăta frumos dacă părul strălucește și nu se estompează.

Nuanțe de vopsele

Un bărbat cu păr brun închis (culoarea părului, ale cărui fotografii pot fi văzute în paleta Paleta și Garner) are multe nuanțe. Datorită acestui fapt, puteți alege cu ușurință tonul potrivit care va sublinia toate avantajele feței și ale pielii.

Cenuș cu păr brun

Umbra bărbatului cenușiu cu păr brun se mai numește „castan înghețat” sau „ametist”. A avut o asemenea asemănare pentru subtonul său purpuriu rece. Oferă părului un efect de praf, fum.

Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare

Dacă trebuie să umbrește ușor pielea de porțelan sau măslin, atunci această opțiune este cea mai potrivită.

Păr brun deschis

Cel mai bine combinat cu piele de porțelan, ochi verzi sau căprui. Maro deschis este cea mai proaspătă nuanță de castan. Are o strălucire aurie cu două nuanțe: maro și gri. Pare blond deschis pe păr.

Păr brun-auriu

Se va arăta cu adevărat pe părul lung. Potrivit pentru persoanele cu pielea închisă la culoare sau deschisă. Merge bine cu stilul romantic.

Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare

Această culoare a părului poate fi văzută pe Jennifer Lopez.

Păr brun

Această nuanță are o gamă de culori mai caldă. Subtonul său este reprezentat de o culoare caramel, chiar și chihlimbar-cafea. Nuanța este ideală pentru tipurile de culori de toamnă și primăvară. Accentuează perfect pielea măslinie.

Păr brun deschis

Această nuanță subliniază trăsăturile faciale corecte. În culoare, este similar cu blondul închis. Are subtonuri de caramel și cenușă.

Cupru maro

Ideal pentru persoanele cu un ten de porțelan. De asemenea, orice tip de culoare îl poate folosi.

Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare

Această nuanță combină 2 culori: auriu și castaniu.

Păr roșcat, cu păr brun

Potrivit pentru bob și păr lung. Cu culoarea potrivită, există note de culoare roșie bogată, cu un ton de ciocolată-bronz. Se combină cu un tip de culoare de toamnă și cu o piele închisă.

Reguli de selecție a umbrelor pentru blonde, brunete și femei cu păr brun

Caracteristici de potrivire a culorilor:

 • Maro deschis și cu părul închis la culoare se vor potrivi oricărei nuanțe de castan. Dacă în același timp pielea este întunecată, atunci va fi în perfectă armonie cu nuanța de aur sau de buzunar.
 • Un bărbat cu părul brun deschis va arăta grozav la fetele cu părul blond natural și cu ochii căprui. Acest ton este, de asemenea, considerat universal în rândul coloristilor: se potrivește cu aproape orice tip de culoare.
 • Pentru părul roșu deschis, sunt potrivite nuanțele de castan sau brun-brun.
 • Brunetele pot alege orice nuanță de păr brun închis. Culorile cu o nuanță de aur, castan, purpuriu cenușiu, maro natural sunt potrivite.

O nuanță de culoare ciocolată profundă creează un volum vizual luxuriant al coafurii. Acest hack de viață permite părului subțire să devină vizual mai plin.

Cum să obțineți umbra dorită atunci când pictați

Culoarea părului cu păr brun închis (fotografiile înainte și după vopsire sunt pe site-urile coloriste) îi face să arate mai natural, datorită căruia arată frumos și îngrijit.

Următoarele sfaturi vă vor ajuta să obțineți nuanța dorită:

 • Când treceți la o blondă cu păr brun, cel mai bine este să alegeți o nuanță fără o nuanță roșie. Aceasta va fi o plasă de siguranță dacă nu vă place versiunea finală și doriți să reveniți la blond din nou. Atunci când alegeți nuanțe mai întunecate ale unei femei cu păr brun, merită să vă amintiți că va fi mai dificil să reveniți la culoarea originală - părul va trebui să fie luminat și tonifiat din nou.
 • Brunetele, când treceți la vopsea cu păr brun, ar trebui să fie mai ușoare.
 • Femeile cu păr brun pot alege orice nuanță. Tranziția într-o schemă de culori va fi cea mai ușoară.

Dacă trecerea la o femeie cu păr brun se efectuează pe părul vopsit, la aceste reguli se adaugă reguli suplimentare:

 • Părul este pre-copiat. Vă permite să îndepărtați pigmentul de colorare de pe șuviță, după care vor fi gata să aplice nuanța dorită.
 • Decopie pe părul negru. Acestea sunt luminate de 2-4 tonuri, iar dacă pigmentul negru se află adânc în structura părului, atunci cu 8.
 • După înălbire, părul va absorbi noua culoare ca un burete.Culoarea finală va fi foarte strălucitoare și saturată, așa că, pentru a obține nuanța dorită, colorarea nu trebuie făcută ton pe ton, ci puțin mai deschisă. Rezultatul final va fi în continuare mai întunecat decât este indicat pe ambalaj.
 • Trecerea la un păr brun închis este problematică, astfel încât coaforii recomandă să nu încercați o tehnică de vopsire monocromă, ci una mai complexă. Cu colorare monocromatică, este posibil ca schema de culori să nu fie uniformă și va fi imediat vizibilă.

Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare

Într-o procedură, este posibil ca rezultatul dorit să nu funcționeze. În acest caz, este prescrisă colorarea, ceea ce vă va permite să obțineți nuanța dorită. Ar trebui să existe o pauză de cel puțin 2 săptămâni între astfel de proceduri. Acest lucru vă va proteja părul de răni chimice.

Posibile tehnici de colorare cu păr brun-închis

Părul brun închis poate fi folosit pentru culori monocromatice și mixte.

Această culoare se va potrivi cu orice lungime a părului:

 • Un bob alungit va împodobi castanul deschis pe părul din față, iar baza este un ton mai închis.
 • O tunsoare bob pentru părul brun poate fi completată cu un balayage roșu. Acest lucru le va face vizuale mai pline și mai texturate.
 • Repere ale unei persoane cu păr brun deschis sunt potrivite pentru părul lung, care va face culoarea castanului ușoară și fără greutate.

Coafura modernă oferă diferite opțiuni pentru trecerea la un păr brun închis.

Balayage negru-maro

O schemă de culoare neagră rășinoasă va funcționa bine cu un ton maro închis.

Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare

Pentru a obține acest efect, majoritatea părului trebuie să fie vopsit în maro închis, captând în același timp capetele celor rămase. Rădăcinile trebuie lăsate în culoarea lor neagră naturală.

Shatush

O tehnică neobișnuită pentru vopsirea shatushului de păr este potrivită pentru persoanele naturale cu păr brun. Nuanțele de cafea și lapte, chihlimbar, bronz sunt adăugate tonului de bază. Brunetele pot folosi și shatush, aplicând nuanțe de platină, cenușă închisă și alte tonuri reci de păr brun.

Culoarea se întinde

Această tehnică de colorare combină 2 culori împreună.

Principalul avantaj al acestei colorări este compatibilitatea cu orice tunsoare:

 • Pentru tunsorile până la umeri, gradientele netede se vor potrivi perfect. Un coafor poate amesteca cu pricepere două nuanțe potrivite de maro închis pentru a crea o culoare vibrantă.
 • Pentru tunsorile pentru păr mediu, există două reguli: pentru cele cretate, ele aleg nuanțe strălucitoare, iar pentru cele drepte, nuanțe de cenușă ale unei persoane cu păr brun.
 • Pentru tunsorile pentru părul lung, nuanțele de castan sunt utilizate în combinație cu vin bogat.

Bărbatul cu păr brun-închis arată minunat atât solo, cât și asociat cu alte culori.

Venețiană sau californiană

O astfel de colorare folosește mai multe tonuri folosind o singură bază. Restul nuanțelor îl vor completa și vor sublinia adâncimea culorii.

Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare

Această opțiune este potrivită numai pentru părul lung și creț.

Instrucțiuni pentru colorarea la umbră acasă

Maro închis se referă la paleta de culori naturale. Colorarea acasă va fi ușoară. Sfaturi utile de la coafori:

Aranjați o perioadă pregătitoare pentru părul dvs. cu 2 săptămâni înainte de procedură. În acest moment, merită să tăiați vârfurile despicate (dacă există) și să folosiți maxi nutritiv pentru a îmbunătăți structura părului.

Acești pași simpli vor ajuta la procesul de colorare mai blând.

Selecția coloranților

Alegerea vopselei depinde de calitatea părului. Pentru părul slab și subțire, sunt adecvate substanțele cu o compoziție blândă. Linia Garnier include seria Olia. Agenții de colorare includ untul de shea, avocado și uleiuri de măsline, polimeri care netezesc textura părului. Seria Olia este cunoscută pentru rezistența la pigmenți.

Când vopsiți părul cu părul gri, ar trebui să aruncați o privire mai atentă asupra culorilor producătorului "Matrix". Există o serie de instrumente în seria lor care pot rezolva astfel de probleme. Pentru cei care doresc doar să dea părului o nuanță închisă, merită să folosiți șampoane sau tonere colorate. Formulările lor conțin un minim de oxidant, ceea ce permite mai puține traume asupra părului.

Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare

Sănătatea părului și a scalpului este o condiție prealabilă importantă pentru utilizarea vopselei.Dacă există probleme, eliminați-le mai întâi și abia apoi vopsiți. De exemplu, nu puteți efectua procedura dacă sunteți alergic la oricare dintre componentele colorantului, tăieturi și răni deschise pe scalp.

Test de sensibilitate

Orice colorant poate deveni iritant și poate provoca reacții alergice. Pentru a preveni acest lucru în timpul colorării, ar trebui să se facă un test de susceptibilitate.

Pentru a face acest lucru, aplicați o picătură de produs pe una dintre zonele corpului:

 • Încheietura.
 • Îndoirea internă a cotului.
 • Pe pielea din spatele urechii.

După aplicarea picăturii, trebuie spălată după 20-35 de minute cu apă caldă fără detergent și monitorizați această zonă a pielii timp de 24 de ore. Dacă după excizia din acest timp nu există semne de iritare pe piele, se poate face procedura de colorare.

Pre-spălarea părului

Puteți sări peste spălarea părului înainte de vopsire. Se face o excepție dacă părul este slab. În acest caz, secretul secretat va acționa ca o barieră de protecție.

Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare

Dacă există produse de coafare pe păr (lacuri, mousse, spume), este necesară spălarea preliminară înainte de colorare. Acest lucru va permite vopseaua să se așeze uniform, fără erori.

Aplicarea vopselei

Aplicarea vopselei depinde de tipul de colorare.

În timpul procedurii inițiale, secvența acțiunilor va fi după cum urmează:

 1. Părul este împărțit în părți. Puteți folosi benzi de cauciuc sau agrafe, dar niciodată agrafe metalice.
 2. Vopseaua se aplică părului de sus în jos, retrăgându-se din rădăcini cu 1 cm. Vopsirea începe din partea din spate a capului. Transferul de căldură în această parte nu este la fel de intens ca în zona frontală. Prin urmare, riscul de ardere a vopselei va fi minim.
 3. Colectați părul vopsit într-unul mare, răsuciți-l ușor, ridicați-l până la vârful capului și acoperiți-l cu un capac de plastic. Legați o eșarfă deasupra pentru o intensitate mai bună.
 4. Vopseaua este păstrată pe păr atât timp cât este indicat în instrucțiuni. Nu are rost să supraexpuneți vopseaua - acest lucru nu va face culoarea mai strălucitoare, dar părul arde.
 5. Spălați vopseaua cu un șampon delicat.
 6. Uscați părul în mod natural, fără a folosi un uscător de păr.

La revopsire, acțiunile vor fi ușor diferite:

 1. Părul este împărțit în părți.
 2. Compoziția de colorare se aplică părului recrown în zona rădăcinii.
 3. Lăsați vopseaua timp de 25-35 de minute.
 4. După aceea, restul vopselei se distribuie pe toată lungimea părului și se păstrează timp de 10-15 minute.
 5. Spălați vopseaua cu un șampon ușor.

Culoarea părului brun închis. Fotografii înainte și după colorare

Cu o aliniere simplă a culorii, vopseaua este distribuită pe toată lungimea părului și lăsată timp de 25-30 de minute. După aceea, substanța este spălată și se aplică o mască pentru a restabili părul.

Cele mai bune vopsele pentru colorarea maro închis

Culorile moderne oferă diferite opțiuni pentru un păr brun închis:

Numele picturiiNumăr de umbrăDescrierea vopseleiPreț, frecați.
Palett schwarzkopf850 "Bărbat brun închis"Vopsea cremă din fito-linie. Compoziția include uleiuri și lapte de jojoba. Producătorul promite rezultate excelente, menținând în același timp părul sănătos. Poate picta peste părul gri.130
Estelle profesionist3/0Vopsea profesională care oferă o potrivire de culoare 100%. Vopsea peste părul gri și face părul strălucitor. Compoziția include sistemul de îngrijire Vivant, ceară de albine, complex de keratină.167
Ollin3-0Compoziția de vopsea fără amoniac este potrivită pentru părul natural, părul gri, tonifiere. Compoziția conține D-pantenol și ulei de semințe de struguri. Rezultatul colorării este foarte durabil și luminos.230
Punct4.0Vopsea profesională care oferă colorare ton-pe-ton. Pachetul conține deja un agent oxidant, care vă permite să economisiți la cumpărarea unui agent oxidant.180
Syoss5-1, cappuccino fierbinteVopselele acestui producător au o textură cremoasă. Se întinde ușor, nu fuge. Pigmentul aderă bine la păr.200
6-1 cafea cu gheață
3-86, glazură de ciocolată

Vopsele bugetare care vă vor ajuta să găsiți acasă nuanțe interesante de păr brun închis:

Numele picturiiNumăr de umbrăDescrierea vopseleiPreț, frecați.
PalettR4Păr brun cu nuanță de aramă. Potrivit dacă aveți nevoie de o ușoară nuanță de roșu după colorare.115
Loreal Casting Cream Gloss412Aceasta este o nuanță de păr castaniu cenușiu. Se referă la culori reci, fără roșu. Dacă în timpul procesului de vopsire trebuie să scăpați de galbenitatea părului, atunci această opțiune va fi potrivită. Într-adevăr, conține un pigment violet special care blochează orice nuanțe străine, cu excepția unei femei cu cenușă rece, cu păr brun.145
Preferința loreală401O nuanță de maro cenușă, care îi dă părului o nuanță strălucitoare și strălucire părului.150

Șampoane de nuanță ca înlocuitor pentru vopsele agresive. Nu conțin amoniac și diverși oxidanți.

Spre deosebire de vopsea, șamponul nu pătrunde în structura părului, ci doar îl învelește:

ProducătorDescriereCost, frecați.
Conceptul proaspătDă culoare profundă părului închis. Vopsele peste părul gri. Compoziția conține vitamina F, substanțe condiționante. Textura cremoasă vă permite să aplicați uniform pe păr și să obțineți o colorare bună sau o întindere netedă a culorii.380
Estel Professional Curex Color IntenseAceastă linie are șampoane pentru părul întunecat pentru a ajuta la menținerea culorii între vopsele.320
SyossBalsamul nuanțat castaniu profund vă permite să obțineți o culoare intensă și strălucirea părului. Instrumentul vă permite să mascați primul păr gri.290

Puteți încerca părul brun închis cu o vopsea de unică folosință. Este absolut sigur și se spală după prima spălare. O nuanță adecvată poate fi selectată de la producătorul KMS din linia STYLECOLOR.

Cum se menține culoarea după procedură?

Păr brun închis (culoarea părului, al cărei rezultat foto este în orice coafor) următoarele sfaturi vă vor ajuta să păstrați după colorare cât mai mult posibil:

 • Prima spălare completă cu șampon trebuie amânată 2-3 zile după colorare. În acest timp, pigmentul este bine fixat în structura părului.
 • În cabina de duș, acoperă-ți părul cu un capac. Apa chiar și fără detergenți va spăla culoarea.
 • Șamponarea la cald este contraindicată. Apa trebuie să fie caldă sau ușor rece.
 • Nu utilizați produse cu refacere profundă a părului după vopsire. Măștile și balsamele cu aceste texturi pot spăla culoarea. O alternativă ar fi atunci formulările cu antioxidantningrediente hidratante și hidratante.
 • Pentru a menține un bărbat bogat cu păr brun închis și nuanțele sale reci, se folosesc produse special formulate. Linia Matrix's Dark Envy include un șampon care neutralizează tonurile de roșu, conferind părului o nuanță rece. De asemenea, puteți utiliza balsamul Dark Envy. Va adăuga adâncime culorii, vă va hidrata părul și îi va da strălucire. În aceeași linie există și o mască care neutralizează nuanțele roșii.

În ciuda naturalității și prevalenței generale, în rândul stilistilor-coloriști profesioniști, un bărbat cu păr brun închis este considerat o culoare nobilă pentru păr. De regulă, fetele cu această culoare arată mai feminin și mai încrezător.

Dacă aveți îndoieli cu privire la alegerea unei culori pentru vopsire, puteți utiliza una dintre aplicațiile populare de culoare a părului, care va schimba practic culoarea buclelor cu cea selectată direct în fotografie, pentru a demonstra cum ar putea arăta o persoană cu o nuanță sau alta.

Video despre culoarea părului maro închis

Cum să revopsiți de la ombre într-un păr brun închis la domiciliu:

Evaluează articolul
Modă, stil, machiaj, manichiură, îngrijirea corpului și feței, cosmetice
Adauga un comentariu

Machiaj

Manichiură

Tunsori