Mascara Vivienne sabo Cabaret (Vivienne Sabo Cabaret). Fotografie, efect, modul de utilizare

Femeile moderne nu își pot imagina viața fără produse cosmetice decorative. Rimelul este unul dintre cele mai populare articole din produsele cosmetice pentru femei. Noțiunea „preț ridicat - calitate bună” nu se justifică întotdeauna. Puteți găsi un produs ieftin, dar de calitate. Printre acestea se numără rimelul mărcii de cosmetice franceze Vivienne sabo cabaret.

Caracteristici ale rimelului Vivienne Sabo Cabaret

Sarcina principală a mărcii este de a crea un produs care combină șic francez și calitate înaltă la un cost relativ scăzut. Prin urmare, campania folosește nume originale, o singură linie de design care creează un sentiment de lux (ambalaj auriu).

Mascara Vivienne sabo Cabaret (Vivienne Sabo Cabaret). Fotografie, efect, modul de utilizare

Designerii și dezvoltatorii încearcă să se țină la curent cu tendințele industriei moderne a modei, să creeze perii de diferite forme și materiale, să îmbogățească compoziția cu substanțe nutritive naturale. Peria este fabricată din plastic de înaltă calitate, deci nu își pierde forma cu utilizarea prelungită.

Deci, periile nu numai că oferă volumul necesar pentru gene subțiri, ci le pieptănă perfect, fără a se lipi între ele. Peria cu vârf fin scoate genele în zonele greu accesibile. Rimelul nu dăunează ochilor, nu are un efect negativ asupra vederii.

Beneficii

Mascara Vivienne Sabo Cabaret are multe avantaje:

 • poate fi folosit pentru a crea machiaj de zi cu zi și un aspect festiv;
 • culoare saturată;
 • vopseste cu usurinta peste gene foarte scurte in locuri greu accesibile;
 • are o textură ușoară și elastică;
 • nu există bulgări pe gene colorate;
 • se usucă rapid, prin urmare nu se imprimă pe pleoape;
 • nu frotează sau rulează;
 • ușor de aplicat pe genele inferioare;
 • hipoalergenic, nu afectează negativ sănătatea ochilor;
 • rezistent la vreme umedă;
 • previne lipirea genelor cu utilizarea în mai multe straturi.

Mascara Vivienne sabo Cabaret (Vivienne Sabo Cabaret). Fotografie, efect, modul de utilizareVivienne Sabo Cabaret Premiere este cel mai bun produs al acestui brand de rimel. Este produs într-o varietate de variații de culoare și își înmulțește volumul.

dezavantaje

În ciuda tuturor avantajelor, unele femei evidențiază anumite dezavantaje ale produsului. Ele sunt judecate subiectiv pe baza preferințelor personale.

Deci, unele fete cred că consistența rimelului este destul de lichidă în comparație cu produsele similare de la alte mărci. Alții nu se pot obișnui cu o perie mică, considerând-o prea mică și incomodă. Dacă vă atingeți constant genele, atunci rimelul se poate prăbuși puțin.

Soiuri de rimel

Există mai multe tipuri de rimel în sortimentul Vivienne Sabo. Cele mai populare sunt Vivienne Sabo Cabaret și Vivienne Sabo Cabaret Premiere.

Mascara Vivienne Sabo Cabaret

Mascara Vivienne sabo Cabaret (Vivienne Sabo Cabaret).Fotografie, efect, modul de utilizare
Mascara Vivienne Sabo Cabaret

Mascara Vivienne Sabo Cabaret este cea mai bună creație a campaniei. Cu acest rimel, te poți simți ca o actriță a anilor '30.

Formula de rimel este o reală realizare. Compoziția specială și peria flexibilă vă permit să subliniați volumul genelor în așa fel încât să fie vizibile literalmente de departe.

Rimelul, ca rujul roșu și o mică rochie neagră, nu se va demoda niciodată. Fiecare genă este înnegrită și arată mai voluminoasă.

Mascara Vivienne Sabo Cabaret Premiere

Un alt bestseller al acestui brand, care merită o atenție și respect deosebit. Judecând după recenziile clienților, această rimel are o mulțime de avantaje. Este neglobos, rezistent la umiditate, ușor de utilizat și accesibil.

Mascara Vivienne sabo Cabaret (Vivienne Sabo Cabaret). Fotografie, efect, modul de utilizare
Mascara Vivienne Sabo Cabaret Premiere

În ciuda acestui fapt, unele fete observă că acest rimel poate lipi genele și pentru a obține volum este necesar să-l reaplici de multe ori, ceea ce este destul de neeconomic.

Compoziţie

Rimelul Vivienne Sabo Cabaret este îmbogățit cu ceruri naturale. Acest lucru permite o aplicare ușoară, învelește genele, îl prelungește și creează volumul dorit. De asemenea, conține uleiuri de înaltă calitate care hrănesc și oferă îngrijirea necesară.

Acesta este unul dintre cele mai importante avantaje ale rimelului Vivienne Sabo, deoarece este destul de dificil să combinați ceara și uleiurile. În ciuda acestui fapt, producătorii francezi au reușit. Compoziția produsului este întotdeauna indicată pe ambalaj, merită o atenție specială. Pe lângă componentele de mai sus, compoziția include apă, parafină care separă genele, rășină de salcâm, care conferă elasticitate firelor de păr, ceară de tărâțe de orez.

Acidul stearic conferă strălucire culorii, trienitalomina nu se răspândește. Datorită conținutului de ceară, lungimea genelor crește vizual. Pentru rimelul impermeabil, se folosesc componente speciale pentru a păstra vopseaua chiar și în condiții de umiditate ridicată.

Culori

Rimelul Vivienne Sabo Cabaret Premiere pentru gene este disponibil într-o varietate de nuanțe:Mascara Vivienne sabo Cabaret (Vivienne Sabo Cabaret). Fotografie, efect, modul de utilizare

 • violet - o nuanță destul de închisă, este ușor să o confundați cu negru. Cel mai bine se aplică cu fardul de ochi potrivit. Potrivit atât pentru machiajul de birou, cât și pentru machiajul de seară. Arată mai bine la fetele blonde cu nuanțe de prună sau ciocolată.
 • Albastru preferat în general de fetele mai tinere. Nu se recomandă utilizarea cu farduri de aceeași culoare, deoarece nuanțele se îmbină. Se crede că arată cel mai bine pe ochii căprui, rimelul albastru deschis face plictisitor, inexpresiv. Este indicat ca hainele să aibă și o culoare albastră, altfel machiajul pare ridicol.
 • Verde potrivit mai ales pentru fetele îndrăznețe și îndrăznețe. Arată perfect pentru femeile cu ochi verzi. Mai potrivit pentru machiajul de seară. Avantajul acestei nuanțe este că poate fi folosit cu un creion verde. De asemenea, se împerechează bine cu umbre argintii, perlate și marine.
 • Ciocolată umbra arată mai moale și mai moale decât negru. Recomandat fetelor cu gene ușoare. Cel mai bun pentru machiajul nud.

Dacă este dificil să alegeți o culoare, puteți alege negru clasic - această opțiune este universală, potrivită pentru absolut toată lumea.

Reguli de aplicare

Nu sunt necesare reguli speciale atunci când se aplică această marcă de rimel. Există îndrumări generale pe care le oferă artiștii de machiaj.

Mascara Vivienne sabo Cabaret (Vivienne Sabo Cabaret). Fotografie, efect, modul de utilizare
Aplicarea rimelului este simplă și nu necesită mult timp.
 • Trebuie să începeți vopsirea genelor superioare. Pentru a menține rimelul mai bine, vă puteți pudra pleoapele. Pe genele foarte scurte, puteți aplica o bază albă specială înainte de a utiliza rimel colorat.
 • Mai întâi vopsiți peste exterior, deplasându-vă treptat spre interior.
 • Păstrați peria paralelă cu genele, făcând mișcări în zig-zag.
 • Nu este nevoie să pictați strat cu strat încercând să atingeți volumul dorit imediat. Mai bine să aplicați un strat, lăsați-l să se usuce aproximativ un minut, apoi vopsiți peste gene a doua oară.
 • Pentru a face machiajul mai precis, nu vă grăbiți să pictați. Mișcările ar trebui să fie grăbite, lente.
 • Când aplicați rimel, este necesar să repetați îndoirea genelor, curbându-le.
 • Folosiți un pieptene pentru gene pentru a îndepărta excesul de vopsea și pieptene firele de păr. În niciun caz nu trebuie să separați genele lipite cu un ac, deoarece vă puteți răni ochii.

Pentru a vă deschide vizual ochii, trebuie să pictați cu atenție peste genele superioare și să nu le atingeți pe cele inferioare. Pentru un aspect languid, genele superioare și inferioare sunt vopsite la fel de „gros”. Se recomandă îndepărtarea rimelului cu un demachiant.

Rezultatul cererii

După utilizarea rimelului, genele arată mai pline și mai lungi, fără aglomerări. Premiera de cabaret Vivienne Sabo creează un volum de scenă, te face să te simți ca o actriță franceză.Mascara Vivienne sabo Cabaret (Vivienne Sabo Cabaret). Fotografie, efect, modul de utilizare

În acest caz, fiecare genă este colorată în mod ideal.

Cum se păstrează cerneala corect

Orice produs cosmetic pentru ochi are un impact direct asupra sănătății, deci este important să clarificați data producției produsului înainte de cumpărare. Aceste informații se află pe ambalaj (data producției sau data de expirare). Medicii oftalmologi recomandă utilizarea rimelului nu mai mult de 6 luni de la deschidere.

Mascara Vivienne sabo Cabaret (Vivienne Sabo Cabaret). Fotografie, efect, modul de utilizare
Cum se păstrează cerneala corect

Recomandări generale despre cum să păstrați corect rimelul:

 • nu expuneți produsul la temperaturi prea ridicate sau scăzute, umiditate ridicată;
 • păstrați-l departe de lumina soarelui;
 • este necesar să scoateți și să puneți peria în sticlă cu mișcări lente răsucite;
 • închideți bine capacul după utilizare.

Dacă apar următoarele simptome în timpul utilizării rimelului:

 • miros neplăcut;
 • consistența s-a schimbat (a devenit groasă sau lichidă);
 • Dacă cerneala este uscată sau arată ca niște bucăți de vopsea, atunci produsul s-a deteriorat și trebuie aruncat.

Cum să alegi rimelul perfect Vivienne Sabo

Atunci când alegeți rimelul, mai întâi de toate, trebuie să decideți locul de cumpărare. Ar trebui să fie un magazin sau un site web de încredere care să nu vândă un fals. Nu urmăriți un preț prea mic: daunele produse sănătății ochilor de produsele cosmetice de calitate slabă vor atrage costuri mari pentru medicamente.

Mascara Vivienne sabo Cabaret (Vivienne Sabo Cabaret). Fotografie, efect, modul de utilizare
Cum să alegi rimelul perfect Vivienne Sabo

Atunci când alegeți rimelul Vivienne Sabo perfect, trebuie să decideți ce efect este de așteptat și starea genelor. Dacă genele sunt lungi, dar nu suficient de groase, se va face rimel volumizant. Genele scurte au nevoie de rimel de alungire. Dacă ochii reacționează negativ la produsele cosmetice decorative, ochii devin roșii și apoși sau fata poartă lentile de contact, mascara este recomandată pentru ochii sensibili.

Compoziția sa nu este atât de agresivă, conține componente îngrijitoare și nu provoacă o reacție alergică. Genele drepte au nevoie de o perie de curling. Puteți decide o perie (siliconată sau moale) aplicând o probă de test de rimel pe gene într-un magazin.

Costul carcasei, de unde să cumpărați

Prețul rimelului poate diferi în funcție de regiune și de magazinul specific.

Locul vânzăriiCost aproximativ, frecați.
Lamoda300-350
Letual380-450
Cumpărați prietena300-350
Ozon300-360

Atunci când alegeți rimelul, ar trebui să aruncați cu siguranță o privire mai atentă pe Vivienne Sabo Cabaret. Pentru un cost relativ scăzut, puteți obține un produs de calitate. Linia mărcii este destul de extinsă; orice fată poate ridica rimel în funcție de nevoile sale.

Video despre rimelul Vivienne sabo Cabaret

Recenzie pentru rimelul Vivienne Sabo Cabaret Premiere:

Evaluează articolul
Modă, stil, machiaj, manichiură, îngrijirea corpului și feței, produse cosmetice
Adauga un comentariu

 1. Marina

  Da, am căzut și pentru comentariile laudative despre acest rimel, dar nu am reușit să fac nimic bun cu el .. așa că pentru mine personal, partea de sus este sprâncenele și săgețile, plus cilii extinși ai clasicului

  A raspunde

Machiaj

Manichiură

Tunsori