Manichiura verde. Fotografii, idei 2020: franceză, strasuri, modele frumoase

Culoarea verde este considerată psihologic confortabilă și creează o stare de spirit pozitivă. Multe femei de modă preferă o astfel de manichiură pentru aceste proprietăți. Fotografie de manichiură în nuanțe de verde apar în colecțiile de design pentru perioada primăvară-vară în toate revistele lucioase de modă.

Recomandări generale pentru manichiură în tonuri și nuanțe verzi

Lacul de gel verde simplu este rar folosit în proiectele de salon. Industria modernă oferă numeroase combinații de culori și decor care adaugă aromă desenelor în tonuri verzi.

Manichiura verde. Fotografii, idei 2020: franceză, strasuri, modele frumoase
Manichiura verde. Fotografii ale diferitelor tehnici de proiectare

Trebuie remarcat faptul că varietatea de nuanțe de verde este diferită pentru fiecare producător. Această paletă de culori vă permite să creați propria colecție de nuanțe de verde. Multe variante de culoare verde sunt combinate atât cu decor argintiu, cât și cu auriu.

Astăzi, atunci când alegeți un ton de manichiură, nu este nevoie să fiți atașat la schema de culori a dulapului. Verde este de obicei ales pe baza preferințelor personale și sezon.

De exemplu, în timpul vacanțelor de vară, combinația dintre verde acvatic, precum și albastru și alb vă va permite să creați modele de unghii strălucitoare pe o temă marină. Dacă le decorați cu sculptură acrilică sau glisoare 3D sub formă de scoici, veți obține o manichiură populară la modă.

Designurile de manichiură în tonuri verzi (ale căror fotografii pot fi selectate din paginile revistelor de modă) pot fi întotdeauna schimbate pentru a se potrivi personajului dvs. Adăugați mai multe paiete și strasuri după cum doriți sau păstrați designul minim. Nu există limită de vârstă pentru utilizarea manichiurii verzi.

Tehnici și metode de manichiură în tonuri și nuanțe verzi

Moda pentru forma unghiilor se schimbă tot timpul, astăzi unghiile scurte sunt în frunte, iar ovalul și migdalele au înlocuit pătratul moale. Iubitorii de unghii lungi își pot permite migdalul gotic, care a înlocuit forma stiletului. Pe această formă de unghii, verdele arată potrivit, nu scurtează unghiile.

Manichiura verde. Fotografii, idei 2020: franceză, strasuri, modele frumoase

Pentru alungirea vizuală a plăcii de unghii, utilizați:

 • gradient vertical;
 • proiectarea acvariului cu desen longitudinal;
 • aerografie cu luminarea marginii libere a unghiei;
 • abstractizări orientate de-a lungul zonei unghiei;
 • geometria liniilor verticale drepte (benzi autoadezive, gel păianjen).

Gradientul vertical este mai ușor de executat, acesta va fi în puterea unui începător. Pentru a face acest lucru, granița dintre cele două culori este umbrită cu o perie de ventilator, perindând vârfurile grămezii pensulei în punctul în care nuanțele se îmbină. Nu apasă pe perie, fac mai multe mișcări longitudinale. Gelul de lustruit lichid se amestecă spontan în zona de tranziție.

În această tehnică, puteți combina verde cu orice culoare: galben, albastru, alb, negru. Stilul de design este diferit de la un fler de primăvară ușor (verde - alb) la un stil strict (negru - verde).

Modelele geometrice în argint sau negru arată elegant pe o suprafață verde monocromatică. Puteți crea un design în stilul minimalismului - trasând câteva linii drepte cu o pensulă subțire, care, după adăugarea strasurilor de-a lungul uneia dintre schițe, intră în categoria desenelor solemne.

Gradientul de direcție orizontală este ușor de obținut amestecând culorile cu un dispozitiv special - un aerograf. Pentru condițiile de acasă, puteți utiliza o perie - aerofuing. Vârful său este o minge de spumă înlocuibilă. Vopseaua se aplică cu lovituri umede pe stratul verde.

Manichiura verde. Fotografii, idei 2020: franceză, strasuri, modele frumoase

Puteți face un gradient orizontal cu o perie de gradient cu un fir lung și subțire. Vârfurile vilozităților împing o culoare în alta. Complexitatea tehnicii - aplicarea mai multor straturi pentru a obține o tranziție curată și lină între culori.

Manichiură monocromă în tonuri și nuanțe verzi

Crearea unui finisaj solid pe unghii devine o experiență distractivă prin amestecarea și combinarea materialelor de design moderne. Secretul este că toate materialele sunt amestecate cu succes între ele, fără a intra într-un conflict asupra compoziției chimice.

Pentru a obține o acoperire cu o strălucire strălucitoare, nu este nevoie să cumpărați un lac special; este suficient să amestecați o picătură de lac de gel verde cu orice sclipici pe paletă.

De asemenea, sunt produse diferite nuanțe de verde. Prin adăugarea de alb sau negru la o picătură de lac verde, tonul de bază poate fi luminat sau întunecat semnificativ. Datorită acestei tehnici, puteți acoperi fiecare deget cu un ton ușor modificat. De exemplu, rozul are cea mai închisă culoare și fiecare deget ulterior este mai deschis cu mai multe nuanțe.

Modelele de manichiură în tonuri verzi (fotografiile cu acoperiri populare sunt date mai jos) sunt realizate folosind lac de ochi de pisică. Designurile solide produc un luciu metalic frumos. Pâlpâirea este asigurată datorită prezenței particulelor de metal în lac, care se aliniază în reflexii bizare sub acțiunea unui magnet adus la lacul nu uscat.

În funcție de rezistența și forma magnetului, puteți obține atât un flare direct clar, cât și un gradient, un nor, un zigzag. Gelul se poate aplica pe fundaluri albe sau negre. Rezultatul manichiurii va varia. Se crede că particulele de metal sunt mai vizibile pe un fundal negru, dar tonul general al acoperirii va fi întunecat.

Manichiura verde. Fotografii, idei 2020: franceză, strasuri, modele frumoase

Când se aplică pe un substrat alb, va rezulta un finisaj ușor cu o strălucire strălucitoare. Pentru a-i oferi un ton mai delicat, puteți amesteca frecare din sidef sau „aurora” într-o picătură de lac. Acest lucru nu va afecta formarea strălucirii sub influența magnetului, ci va face zonele de fundal moi, cu o revărsare suplimentară.

Aceste modele sunt potrivite pentru sezonul estival și se potrivesc bine cu decorul alb sau stuc acrilic. Florile albe acrilice cu petale largi arată blând și festiv pe un fundal verde.

Manichiură în diferite verdeață și nuanțe

Pentru a crea o manichiură folosind mai multe culori, trebuie să alegeți tehnica de aplicare a acestora pe placa de unghii. Unele modele pot necesita materiale și instrumente suplimentare. Acest lucru crește costul designului, dar permite o gamă mai largă de opțiuni de culoare verde.

Modele populare în verde:

Numele designuluiDescrierea tehnicilor și tehnicilorUnelte și materiale
GradientTranziție lină între două culori. Pentru a obține o manichiură delicată, strălucitoare, se face un gradient de alb și verde. Pentru a obține un fundal pentru decor cu strasuri, puteți amesteca verde cu o culoare mai închisă (negru, maro, gri).2 lacuri colorate, perie degradată
AbstracțieAmestecul neted al culorii se obține pe baza fluxului. Cu o pensulă subțire, se aplică lovituri aleatorii de mai multe culori pe stratul de bază umed. Se răspândesc rapid și se amestecă unul cu celălalt, creând o pânză abstractă. Acesta poate fi un design complet sau poate deveni un fundal pentru desenarea unui contur alb sau negru.O perie subțire, mai multe lacuri colorate, vopsea albă sau neagră pe gel, o bază specială pentru împrăștiere.
NauticO combinație de verde cu albastru sau albastru. de regulă, acestea sunt folosite pentru a crea un fundal pe care este atașat decorul (scoici, ancore, pești).Pulberea acrilică galbenă sau aurie este adesea utilizată pentru a simula nisipul la gaura unghiei.Pulberi acrilice, mai multe culori de lac, o perie subțire, decor 3D în alb sau colorat.
limba francezaÎn stilul unei jachete clasice, o linie albă de zâmbet este aplicată pe un fundal verde. Puteți utiliza mai multe opțiuni de avangardă atunci când zâmbetele multicolore sunt aplicate pe un fundal verde - albastru, roz sau galben.O perie subțire, lustruiri cu gel multicolor, un șablon pentru sacou, decor (strasuri și bulioane).
FloristicaFlorile albe arată delicat pe un fundal verde; pentru modele de vară, puteți vopsi floristica cu vopsea de gel galben. Pentru a adăuga strălucire și strălucire festivă designului, puteți adăuga linii subțiri cu vopsea argintie sau aurie.Vopsea albă, aurie, gel argintie, lac verde gel, pensulă.

Desenele verzi cu pigmenți neon arată frumos și luminos. Pentru a face acest lucru, este suficient să frecați pigmentul de neon în stratul lipicios de lac de gel. Dacă vă vopsiți unghiile în diferite culori neon, veți obține un design exploziv de vară.

Experții nu recomandă realizarea degradării cu pigment verde neon, deoarece creează tonuri noroioase nedeterminate atunci când sunt amestecate cu alte culori.

Manichiură mată în tonuri și nuanțe verzi

Moda modernă oferă o gamă de două opțiuni opuse: ojă lucioasă sau mată. Același design arată diferit în funcție de stratul de finisare. Finisajul mat al unghiilor este folosit pentru fundal pentru decorarea cu pietre și pentru manichiuri stricte, de birou.

Femeile au preferințe stabile în alegerea unui strat superior - multe nu recunosc luciul. Pentru a elimina strălucirea din orice design, puteți aplica un finisaj mat. În funcție de calitatea mărcii, acoperirea capătă un aspect mat, care durează până la trei săptămâni.

Blaturile instabile își pierd proprietățile mai devreme și sunt mai predispuse la abraziune. Trebuie avut în vedere că unele decoruri (glisante strălucitoare, kamifubiki, sclipici) pot pierde strălucire atunci când sunt acoperite cu un top mat.

Manichiura verde. Fotografii, idei 2020: franceză, strasuri, modele frumoase

Secvența de aplicare a unui strat mat într-un sistem trifazat:

 • faceți o manichiură pe toate degetele - îndepărtați cuticula, curățați rolele laterale, îndepărtați luciul de pe unghia naturală;
 • ștergeți-vă unghiile cu un lichid care conține alcool;
 • aplicați un grund pentru a îmbunătăți aderența la materialul artificial și pentru a evita apariția ciupercilor sub acoperire;
 • gelul de bază, aplicat cu un strat de nivelare, oferă o suprafață netedă a unghiei;
 • aplicați oja gel și uscați-o într-o lampă ICE timp de cel puțin 60 de secunde;
 • acoperiți cu un gel de finisare mat, în funcție de complexitatea designului, poate fi necesar să aplicați în două straturi, uscați într-o lampă timp de cel puțin 30 de secunde.

Designuri ca acestea arată frumos în nuanțe de verde, adaugă un design auster și accentuează adâncimea culorii. Maeștrii recomandă utilizarea acestei tehnici pentru nuanțe închise de verde.

Opțiuni pentru manichiură verde cu modele și desene

O manichiură verde (fotografiile desenelor sunt prezentate mai jos) arată frumos atunci când este decorată cu desene argintii sau aurii. Se aplică folosind o perie subțire sau glisante. Acestea pot fi monograme, flori sau dungi.

În plus față de desenele volumetrice, puteți realiza rapid un model acasă folosind ștampilarea. Vopselele moderne de ștanțare produc modele clare și colorate.

Cum să lipiți glisorul strălucitor:

 • pe stratul verde se aplică un strat de gel de finisare (cu efect mat sau lucios);
 • unghia este uscată într-o lampă timp de cel puțin 30 de secunde;
 • stratul lipicios este îndepărtat de la suprafață cu un deshidratator;
 • cu pensete, un model 3D volumetric de culoare argintie sau aurie este separat de filmul de bază;
 • transferat pe unghie și apăsat pe suprafață cu un tampon pentru deget sau un împingător de silicon;
 • în funcție de convexitatea modelului, designul se suprapune cu un vârf de sus sau se prelucrează în jurul perimetrului cu o perie subțire.

Manichiura verde. Fotografii, idei 2020: franceză, strasuri, modele frumoase

Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți instrumente suplimentare:

 • plăci pe care este gravat modelul;
 • ștampilă din silicon sau cauciuc;
 • vopsea de ștanțare cu pigmentare ridicată;
 • scraber (placă pentru distribuirea vopselei pe zona plăcii, pentru umplerea gravurii imaginii);
 • o foaie de hârtie sau șervețel pentru a acoperi masa sub farfurie;
 • bandă scotch pentru curățarea ștampilei;
 • lichid - un deshidratator pentru curățarea plăcii după imprimare.

În ciuda unui set mare de materiale suplimentare, acestea vor rezista mult timp și vă vor permite să realizați mai mult de un design. Această metodă de aplicare a desenelor și modelelor va permite, grăbi procesul de decorare atunci când lucrați cu clienții și îi va ajuta pe acei maeștri care nu știu să deseneze.

Pentru modele plate, strălucitoare pe un fundal verde se pot folosi șabloane autoadezive:

 • un strat de finisaj se aplică pe suprafața unghiei;
 • fragmentul dorit este tăiat din placă cu șabloane cu foarfece;
 • partea lipicioasă a șablonului este lipită de unghie;
 • peste autocolant cu o perie plată aplicați vopsea argintie sau aurie;
 • uscat într-o lampă, aproximativ 30 de secunde;
 • rupe șablonul cu o mișcare ascuțită și acoperă desenul de deasupra cu un strat de deasupra.

Manichiura verde. Fotografii, idei 2020: franceză, strasuri, modele frumoase

De regulă, modelele geometrice sau texturate sunt aplicate folosind șabloane. Flori și fluturi șablon sunt plate și necesită desen suplimentar cu o perie subțire. Astfel de modele sunt decorate cu strasuri sau sclipici.

Decor pe manichiura verde

Fotografiile cu manichiuri din expoziții de artă de unghii, realizate în verde, oferă o gamă largă de decor alb, negru și strălucitor. Pe lângă strasurile populare, sunt la modă charmiconii (autocolante 3D) și bijuteriile metalice din material subțire lucios (inimi, forme geometrice, stele).

Decorul subțire din metal este combinat cu pietre și bulioane în modele complexe. Dimensiunea figurilor este diferită, cele mari sunt curbate pentru a se potrivi formei plăcii de unghii. Atașat cu adeziv special pentru strasuri.

Acasă, puteți folosi un blat gros de cauciuc sau un gel transparent pentru extensia unghiilor. De sus, decorațiunile nu sunt suprapuse de partea superioară, pentru a nu umple volumul designului. Atunci când alegeți un astfel de decor, merită să vă amintiți despre elementele structurale proeminente care se pot agăța de îmbrăcăminte.

Decor popular pe unghii verzi:

 • Figurine metalice;
 • strasuri;
 • benzi autoadezive (argintiu sau auriu);
 • charmicoane;
 • kamifubiki;
 • fulgi de yucca;
 • glisoare (plane și volumetrice 3D).

Cu ajutorul decorului, sunt create atât modele pentru ocazii speciale (încrustate cu pietre și bulioane), cât și modele de zi cu zi (decorarea unei linii de zâmbet cu o jachetă sau într-o manichiură lunară).

Manichiura verde. Fotografii, idei 2020: franceză, strasuri, modele frumoasePietrele sunt:

 • acrilic: realizat din amestecuri acrilice, sunt numite în mod greșit „plastic”;
 • sticlă: mai scumpă, dar practică de utilizat.

Materialele moderne pentru atașarea bijuteriilor pe bază de polimer vă permit să purtați strasuri în viața de zi cu zi. Se țin în siguranță cu roboții de uz casnic, doar că ei se pot estompa și își pot pierde strălucirea (depinde de calitatea pietrelor).

Tendințele modei de manichiură verde în 2020

Tendința pentru 2020 este utilizarea charmicoanelor. La prima vedere, aceste autocolante din silicon sunt exclusiv tinere, dar pot fi găsite pe degetul inelar al unei mâini de femei de vârstă mijlocie în costume de birou de afaceri. Nu arată sfidători, mai degrabă, prin simplitatea lor, subliniază eleganța manichiurii, o fac îndrăzneață.

În special populare vor fi inscripțiile cu retorică pozitivă - „nu vă plângeți”, „zâmbiți” sau „frumuseți”. Femeile cu simțul umorului și cu o notă de aventurism în caracterul lor vor decide să folosească astfel de autocolante.

Manichiura verde cu imitație de perii în alb sau negru este considerată tendințe la modă. Aceste modele minimaliste sunt ușor de făcut acasă. Nu au limite de vârstă.

Pentru a face acest lucru, linii subțiri de diferite lungimi sunt trasate cu mișcări pe o acoperire simplă cu o perie subțire într-o singură direcție (de la cuticulă sau de la capătul unghiei), imitând o lovitură neterminată a unui pictor.Adesea aceste lovituri sunt îndreptate una spre cealaltă din diferite părți ale unghiei.

Manichiura verde. Fotografii, idei 2020: franceză, strasuri, modele frumoase

Pe lângă un număr mare de nuanțe de verde în manichiura modernă, predomină fotografiile desenelor pentru unghiile scurte în stilul minimalismului. Astfel de acoperiri sunt practice de utilizat și au un aspect izbitor. Culoarea verde este combinată cu culorile gri și albastru. În aceste nuanțe, sunt create atât modele nautice pentru vară, cât și modele înghețate cu alb pentru iarnă.

Video despre manichiura verde cu efect de malachit

Cum se face un design de unghii din piatră de malachit:

Evaluează articolul
Modă, stil, machiaj, manichiură, îngrijire a corpului și feței, produse cosmetice
Adauga un comentariu

Machiaj

Manichiură

Tunsori