Masaj japonez erotic. Cum se face

Vrăjitorii japonezi au făcut masajul în timp ce stăteau pe tocuri, dar dacă sunteți obișnuiți, picioarele dvs. pot să vă doară ușor din această poziție. Poziționați-vă după cum doriți.

Dar fii atent la această mică caracteristică: Maseuzele japoneze au început cu activități pregătitoaremai ales dacă clientul nu a făcut o baie relaxantă. Un corp tensionat nu este capabil să aprecieze farmecele atingerilor ușoare, precum aripile unui fluture, deci trebuie mai întâi să fie relaxat.

Cum se face masajul erotic japonez
Cum se face masajul erotic japonez

Dacă un bărbat este sumbru, procedura a început prin masarea templelor... Este o modalitate simplă, dar eficientă, de a-i abate atenția. Trageți ușor pielea de la tâmple mai aproape de ochi, ciupind-o între degetul mare și arătător. Trageți încet pielea de la templu, deplasându-vă ușor spre frunte. Cel mai adesea, stresul emoțional și oboseala se manifestă prin tensiune la nivelul pieptului superior.

Apucați degetele ambelor mâini pe ambele părți ale pieptului puțin sub axile. Ținând pielea suficient de fermă, trageți-o ușor de pe coaste și țineți-o acolo câteva secunde. Dar masajul abdominal va ajuta la înfrângerea în cele din urmă a stresului acumulat în timpul zilei.

Strângeți mușchii din coastele inferioare la nivelul plexului solar cu degetele și trageți-i ușor în lateral. Țineți această poziție câteva secunde și deplasați-vă în partea de jos. Apucați mușchii de pe părțile laterale ale articulațiilor șoldului și trageți ușor în lateral. În cele din urmă, șoldurile. Prinde mușchii din exteriorul coapselor și ține-i între degetul mare și degete, trăgând ușor în lateral.

Această tehnică va ameliora tensiunea din perineu. și va asigura o bună circulație a sângelui în zona genitală. Acum clientul este gata să primească masaj erotic.

Lăsați-l să se potrivească pe stomac, puteți pune o pernă mică sau un prosop înfășurat sub tibie. Masajul spatelui este deosebit de sexy pentru că există multe zone erogene. Trebuie să începeți de sus, deoarece în zona gâtului se acumulează stresul zilei de lucru.

Găsiți cea mai proeminentă vertebră din partea de sus - aceasta va fi a șaptea vertebră cervicală. Așezați-vă mâinile de ambele părți ale acestuia și începeți să vă mișcați înainte și înapoi de-a lungul coloanei vertebrale. Nu folosiți forța, palmele merg spre coastele inferioare și spre spate.

Fiecare a cincea mișcare să fie lungă palmele ajung la sacru... Aceasta va expulza orice tensiune reziduală din corpul pacientului.

kak-delaetsya-yaponskiy-eroticheskiy-massazh-1

Evaluează articolul
Modă, stil, machiaj, manichiură, îngrijirea corpului și feței, cosmetice
Adauga un comentariu

Machiaj

Manichiură

Tunsori